top of page
Aanmaken van een account

Hoe connecteer ik mijn Audi?

Aanmaken van een account:

 

Dit gaat het makkelijkste via de MyAudi App.(AppleAndriod) Hiervoor kan u best een E-mailadres gebruiken dat aan een persoon gekoppeld is. Bij voorkeur geen Hotmail of Gmail. Mocht u hier niet over beschikken is dit uiteraard geen ramp. 

Allereerst zal u uw moeten registreren. Dit doet u door uw persoonlijke gegevens in te vullen. Vervolgens zal u een bevestigingsmail krijgen. Deze kan u op uw beurt openen in de app om dan uiteindelijk in te loggen met uw E-mailadres en wachtwoord. Als u dit gedaan heeft staat alles klaar voor de levering van uw nieuwe Audi.

IMG_4502.jpg
IMG_4503.jpg
IMG_4504.jpg

Registreren van uw voertuig:

 

Dit kan pas gedaan worden van zodra de chassisnummer van uw wagen aangemaakt is. Hiervoor zal uw wagen geproduceerd moeten zijn. Van zodra u deze ingeeft zal de wagen op uw account tevoorschijn komen. Afhankelijk van het type wagen zal u een login code krijgen of niet. Wagens met de draaiknopbediening zullen deze code krijgen. Bij de modellen met de touchscreen interface zal u geen code krijgen en zal u moeten inloggen met uw E-mailadres en wachtwoord.

Voor het u inlogt in uw wagen moet u uw dealer ook selecteren om alle diensten te kunnen gebruiken. Dit kan u vinden door naar beneden te scrollen en uw dealer te kiezen.

Registreren van uw voertuig
IMG_4505.jpg
IMG_4510.jpg
IMG_4507.jpg
OF
Code
IMG_4511.jpg

Levering van uw wagen:

 

Al wat u nu gedaan heeft zal er voor zorgen dat het inloggen in uw wagen bij levering enorm eenvoudig zal worden. Het echte koppelen zal uiteraard pas mogelijk zijn vanaf dat u fysiek in de wagen zit.

Internetverbinding in uw wagen:

 

Elke Audi die uitgerust is met de connect dienst beschikt over een interne e-Sim. Hiermee zal uw wagen steeds online zijn zonder dat u hier iets voor moet voorzien.

Om uw webradio te gebruiken zal u een zelf een data simkaart moeten voorzien. Dit dataverbruik is niet voorzien bij de e-Sim.

Internetverbinding in uw wagen

Inloggen in een wagen met draaiknopbediening:

In deze wagen kan u uw pincode ingeven als u aanmelden kiest in de optiemenu van Audi connect. Hier kan u de unieke alternatieve pincode van in uw app gaan ingeven om in te loggen. Hierna kan u uw gegevens opslaan in de wagen zodat u niet steeds hoeft in te loggen.

Inloggen in een wagen met draaiknopbediening
DNK02797.jpg
DNK02799.jpg
DNK02798.jpg

Hoofdgebruiker vastleggen in een wagen met draaiknopbediening:

 

Om alle functies maximaal te gebruiken zal u moeten aangeven dat u de hoofdgebruiker bent van dit voertuig. Dat kan u doen met de meegeleverde wagencode. Dit is een krascode die u steeds bij uw wagen krijgt. Deze zal altijd aan uw sleutels hangen. Van zodra u deze code ingeeft heeft u alle functionaliteiten van uw wagen waaronder het open en sluiten met de app.

Het vastleggen kan u doen in de gebruikersbeheer menu.

Hoofdgebruiker vastleggen met draaiknopbediening

Voertuigcode

DNK02803.jpg
DNK02800.jpg
DNK02802.jpg
DNK02801.jpg

Inloggen in een wagen met Touchscreen interface:

In uw hoofdmenu kan u de knop van gebruiker vinden als u naar rechts scrolt. Hier gaat u kunnen inloggen met je myAudi Inloggegevens. Vervolgens zal uw account ook in de wagen actief staan.

Inloggen in een wagen met Touchsreen
DNK02789.jpg
DNK02790.jpg
DNK02793.jpg

Hoofdgebruiker vastleggen in een wagen met touchscreen interface

 

Om alle functies maximaal te gebruiken zal u moeten aangeven dat u de hoofdgebruiker bent van dit voertuig. Dat kan u doen met de meegeleverde wagencode. Dit is een krascode die u steeds bij uw wagen krijgt. Deze zal altijd aan uw sleutels hangen. Van zodra u deze code ingeeft heeft u alle functionaliteiten van uw wagen waaronder het open en sluiten met de app. 

Het vastleggen kan u doen na dat u ingelogd bent. Bij gebruikersbeheer in de gebruikermenu kan u uw hoofdgebruiker gaan vastleggen.

Hoofdgebruiker vastleggen met touchscreen interface

Voertuigcode

DNK02796.jpg
DNK02792.jpg
DNK02794.jpg

Functions on demand

Onze e-tron is hiervoor een pionier. Naar de toekomst toe zal u functies kunnen huren of aankopen vanuit uw wagen. Dit zal enkel en allen mogelijk zijn door het gebruik van connect en de selectie van uw dealer.

Wat nu?

Na het vastleggen van de hoofdgebruiker en de selectie van uw dealer kan u alle functionaliteiten gaan gebruiken van onze connectiviteitsdienst. 

Bij problemen willen we u verzoeken contact op te nemen met uw dealer.

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page