top of page

Waarom Connecteren?

 

 

Vandaag is een auto meer dan een stuur en vier wielen. We hebben vanaf heden de mogelijkheid om alle wagens uitgerust met Škoda Connect, Car-Net of Audi Connect  "online" te brengen om enkele handige functies vrij te schakelen. 

Met deze connectiviteitsdiensten kan u ten volle gebruik maken van de volgende handige functies:

  • Online verkeersinformatie: Dit is veel accurater als het klassieke TMC systeem dat werkt via de radio. Hiermee zal elke wagen die online is met elkaar communiceren om files of gevaarlijke situaties aan te geven.
     

  • Verbinding met uw dealer: Omdat uw wagen online is kan hij uw dealer een notificatie verzenden indien er een probleem is. Zo kunnen wij onmiddellijk bekijken welke foutmelding u krijgt. Zo kunnen wij u op een efficiënte en makkelijke manier  verder helpen.
     

  • Online reisdoelen: De mogelijkheid om makkelijk reisdoelen op te zoeken in de wagen of via de bijhorende app. Met de app kan u ook uw routes op voorhand plannen en verzenden naar uw wagen. U krijgt ook extra informatie te zien bijvoorbeeld of er nog parkeerplaatsen vrij zijn in de opgezochte parking.
     

  • e-tron: Hiervoor zijn extra applicaties voorzien. U kan de e-tron routeplanner gebruiken om lange ritten te plannen van snellaadpunt tot snellaadpunt. Hiermee kan u ook kijken hoeveel laadpunten er nog vrij zijn in uw omgeving of op uw bestemming.

Škoda Connect    WeConnect    My Audi

bottom of page